ΑΝΝΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ — 22 Ιουνίου 2023
Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, οι πάντα πρωτοπόροι καλλιτέχνες που από τη δεκαετία του ‘80 γράφουν μαζί ιστορία στην ελληνική μουσική, ενώνουν τις φωνές τους «Ξανά»!
20 χρόνια μετά το τελευταίο τους ντουέτο (το «Boom, Boom, Boom»), η Άννα και ο Νίκος τραγουδούν «Ξανά» μαζί, ένα από τα εκατοντάδες εμπνευσμένα τραγούδια που έχει γράψει εκείνος.
Το «Ξανά», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994, αποτελεί ένα από τα διαχρονικά κι αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Τώρα, έρχεται στο προσκήνιο μέσα από τις μοναδικές φωνές και την άρρηκτη χημεία της Άννας και του Νίκου, μεταφέροντάς μας στο διηνεκές της σχέσης τους.
Το ντουέτο «Ξανά» θα κυκλοφορήσει, από την Panik Gold, μαζί με ένα ιδιαίτερης αισθητικής visualizer, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.
Το «Ξανά» αποτελεί το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, τα οποία η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη, σ’ ένα ολοκληρωμένο δισκογραφικό project που θα αποκαλυφθεί σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Share

About Author