ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 10 Αυγούστου 2023

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι και αυτό το καλοκαίρι, μέσα από την περιοδεία του, «Elpida Tour by Coca-Cola»!
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το «Elpida Tour» θα βρίσκονται στην Καβάλα, σε μία ανεπανάληπτη βραδιά στο Δημοτικό Στάδιο Καραγιάννη.
Μαζί του η Ανδρομάχη.
Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia.
Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.
O καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις δεκάδες διαδοχικές no1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola.
Συνοδοιπόρος στο «Elpida Tour» είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.
Κωνσταντίνος Αργυρός – «Elpida Tour by Coca-Cola» – ΚΑΒΑΛΑ
Τετάρτη 30 Αυγούστου ,Δημοτικό Στάδιο Καραγιάννη,Καβάλα
Εισιτήρια προπωλούνται: https://linktr.ee/elpidatour
Χορηγός επικοινωνίας : ΑΚΡΟΑΜΑ 946

16 Μαΐου, 2024

Share

About Author