ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 03 Οκτωβρίου 2023

Με μία επική συναυλία στη γενέτειρά της, την Λάρνακα, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές, με special guests και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, η Άννα Βίσση κορύφωσε τις επετειακές συναυλίες για τα 50 χρόνια της μουσικής της πορείας.

Σε μία βραδιά γεμάτη διαχρονικές επιτυχίες, ασυναγώνιστες ερμηνείες, λάμψη και συγκίνηση, η Άννα Βίσση έδωσε τον μοναδικό της παλμό στην κατάμεστη πλατεία Ευρώπης και γιόρτασε μαζί με το κοινό, που δεν σταμάτησε να την αποθεώνει.
Στη σκηνή ανέβηκαν ως special guests οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Πάολα, Μπάμπης Στόκας και η αδερφή της Λία Βίσση, που έκαναν ανεπανάληπτα ντουέτα με την Άννα.

 

 

Σε μιά από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ο δήμαρχος Λάρνακας απέμεινε στην Άννα Βίσση την υψηλότερη τιμή της πόλης, το «Χρυσό Κλειδί», το οποίο μάλιστα δεν είχε απονεμηθεί σε κανέναν εδώ και 7 χρόνια.
Η συναυλία, μια παραγωγή της Galaxias Live Productions, ήταν με ελεύθερη είσοδο και το κοινό παροτρύνθηκε να συνεισφέρει οικονομικά μέσω sms ώστε να βοηθηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη και, συγκεκριμένα, για τη δημιουργία 5 νέων δωματίων στο ξενώνα του Ronald McDonald House Λευκωσίας και την κατασκευή 5 κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

Πλέον, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις δύο εμφανίσεις της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (3 & 6 Οκτωβρίου), που έγιναν sold out σε χρόνο – ρεκόρ 4 ωρών, καθώς και για το νέο δισκογραφικό της βήμα που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Gold και τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».

Share

About Author