ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 14 Μαρτίου 2024

Για περισσότερους από πέντε μήνες αναστάτωσαν την νυχτερινή Αθήνα με την συνύπαρξή τους πάνω στη σκηνή, πλέον ήρθε η ώρα να μας ξεσηκώσουν και μέσα από τα ραδιόφωνα!

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, τον καλλιτέχνη με τις αμέτρητες επιτυχίες και την non-stop ενέργεια, που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια -κι όχι άδικα- έναν από τους πιο αγαπημένους διασκεδαστές του ελληνικού τραγουδιού και τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον ξεχωριστό λαϊκό ερμηνευτή με την απόλυτη ερωτική φωνή και τα διαχρονικά τραγούδια που έρχεται με φόρα από την επιτυχία της επανακυκλοφορίας του τραγουδιού «Ο Έρωτας Με Έρωτα Περνάει»
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μπαίνουν μαζί στο στούντιο και μας τραγουδούν «Βάλε να τα Πιούμε» σε μουσική του Κώστα Μποσνάκη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα.
Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και μας παρουσιάζουν μια δυνατή ιστορία φιλίας, μέσα από ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι που… σίγουρα θα ακουστεί δυνατά!
Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ετοιμάζονται για την μεγάλη τους περιοδεία σε Αμερική και Καναδά που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
Δυναμώστε, λοιπόν, τα ηχεία και… «βάλτε να τα πιούμε και όλα να πούμε»!
Από Δευτέρα 11/3 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΑΚΡΟΑΜΑ 946!

16 Μαΐου, 2024

Share

About Author