ΔΙΑΦΟΡΑ — 01 Ιανουαρίου 2017

Ξανά ο Ολυμπιακός το μεγάλο φαβορί.

Μπήκαμε στο 2017 και ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό για τη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα που πλησιάζει τα μισά του δρόμου. Διάβασε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα.

Δυστυχώς, ενώ περιμέναμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είχε άλλη άποψη. Φρόντισε να καθαρίσει τους βασικούς του αντιπάλους, κέρδισε όλα τα ντέρμπι και αποκόπηκε στη βαθμολογική καταταξη. Έτσι, βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη θέση, μια διαφορά που όσοι ξέρουν από Ελλάδα, γνωρίζουν ότι μόνο με ένα μικρό θαύμα μπορεί να καλυφθεί. Οι "ερυθρόλευκοι" πληρώνουν με 1,10 μόλις την κατάκτηση του τίτλου και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα σπεύσουν να ποντάρουν υπέρ τους, καθώς η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει πια σαν να βάζεις τα λεφτά σου σε τράπεζα.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλά στο τέλος του 2016, βρίσκεται στο -9 από τον Ολυμπιακό και με Ουζουνίδη στον πάγκο του έχει ήδη παρουσιάσει πιο σοβαρή εικόνα. Το 2017 θα στηριχθεί περισσότερο στους Έλληνες που έχει στο ρόστερ του και από τις εταιρείες δίνεται ως δεύτερο φαβορί με 9,00 απόδοση.

Τρίτο φαβορί είναι η ΑΕΚ με 13,00 που τελικά δεν… "ήρθε" ποτέ. Η Ένωση έχει πετάξει πολλούς βαθμούς στα σκουπίδια ακόμη και με τον Μοράις στον πάγκο της και μοιάζει να νοσεί στον τομέα της συγκέντρωσης. Επίσης, έγινε κακός σχεδιασμός όσον αφορά στην επίθεση από την αρχή της σεζόν και τώρα το πληρώνει. Βρίσκεται στο -11 από την κορυφή και πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μπει έστω στην διεκδίκηση του τίτλου ξανά.

Ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος που αγωνιστικά μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, προέκυψαν ένα σωρό προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στο -14 από την 1η θέση. Παρουσίασε καλή εικόνα λίγο πριν το τέλος της χρονιάς και το γεγονός ότι προκρίθηκε στους 32 του Γιουρόπα ανέβασε το ηθικό του δικεφάλου. Βέβαια όσο και καλή ψυχολογία να έχει, μια τέτοια διαφορά δεν καλύπτεται, άρα είναι λογικό το 15,00 που πληρώνει για την 1η θέση.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author