ΔΙΑΦΟΡΑ — 08 Απριλίου 2017

Μπάγερν – Ντόρτμουντ και Ρεάλ – Ατλέτικο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

Μπορεί αυτό το Σάββατο να μην έχει αγώνα για τη Super League, καθώς όλοι γίνονται την Κυριακή, όμως το πρόγραμμα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι "φουλ έξτρα" και περιέχει και δύο ματσάρες που πρόκειται να μας καθηλώσουν μπροστά από τις οθόνες μας. Πρόκειται για τo Μπάγερν – Ντόρτμουντ στη Γερμανία και το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Με μια λέξη… χαμός!

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Ξεκινώντας, από τη Βundesliga, όπως είπαμε παραπάνω, η 28η αγωνιστική περιέχει το ντέρμπι Μπάγερν – Ντόρτμουντ! Οι Βαυαροί για άλλη μια χρονιά βρίσκονται μια ανάσα από τον τίτλο, έχοντας πάρει διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη θέση επτά αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ οι Βεστφαλοί θα παλέψουν για την είσοδό τους στην τριάδα που τους δίνει απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Champions League. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, τα μεταξύ τους ματς πάντα είναι συναρπαστικά και γεμάτα αγωνία. Μην ξεχνάμε, ότι οι δύο ομάδες πρόκειται να αναμετρηθούν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, σημαντικά είναι και τα ματς Αμβούργο – Χόφενχαϊμ, Κολωνία – Γκλάντμπαχ και Λειψία – Λεβερκούζεν.

Στην Primera Division έφτασε η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Μαδρίτης. Ρεάλ εναντίον Ατλέτικο, με τη "βασίλισσα" να προσπαθεί να κρατηθεί στην κορυφή και τους "ροχιμπλάνκος" να παλεύουν για την τριάδα σε μια σεζόν που δεν πήγε όπως θα ήθελε η ομάδα του Τσόλο. Πέρα από αυτά, το μίσος είναι τεράστιο ανάμεσα στους δύο συλλόγους και το ματς αναμένεται με μεγάλη ένταση και αγωνία. Νωρίτερα, η Εσπανιόλ υποδέχεται την Αλαβές, ενώ πιο αργά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Σεβίλλη – Λα Κορούνια και Μάλαγα – Μπαρτσελόνα.

Στην Premier League δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι, όμως η μάχη σε όλα τα επίπεδα έχει φουντώσει. Ενδιαφέρον για την κορυφή παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Τότεναμ – Γουότφορντ και Μπόρνμουθ – Τσέλσι, ενώ κομβικά για την τετράδα γενικότερα είναι τα ματς Μάντσεστερ Σίτι – Χαλ και Στόουκ – Λίβερπουλ. "Εξάποντο" παραμονής θεωρείται το Γουέστ Χαμ – Σουόνσι. Στην Serie A της Ιταλίας, η πρωτοπόρος Γιουβέντους έχει εύκολο έργο υποδεχόμενη την Κιέβο, ενώ η φοβερή Αταλάντα έχει τη δυνατότητα να ανέβει προσωρινα στην τέταρτη θέση, αν νικήσει εντός έδρας τη Σασουόλο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ματς Έμπολι – Πεσκάρα.

Τέλος, στη Ligue 1 της Γαλλίας, η πρωτοπόρος Μονακό δοκιμάζεται την έδρα της Ανζέ, ενώ πονηρό φαίνεται το ματς Λυών – Λοριάν, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε ανοδική πορεία, κάνοντας την τελευταία τους προσπάθεια για παραμονή. Από εκεί και πέρα, η Νανσί θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Ρεν για να ελπίζει ότι θα σωθεί, ενώ σφαγή θα γίνει στα "εξάποντα" Ντιζόν – Μπαστιά και Καέν – Μονπελιέ. Μονόπλευρο (σχεδόν) ενδιαφέρον παρουσιάζει το Μπορντό – Μετς.

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Liv

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author