ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 26 Ιανουαρίου 2016

«Πάρα πολλά» όμορφα τραγούδια έχει το νέο album της Πέγκυς Ζήνα, για αυτό και ο κόσμος το αγκάλιασε και χθες η δισκογραφική της εταιρεία Minos Emi, μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό 89,8 Δρομο fm διοργάνωσαν μία γιορτή στο Shamone, όπου της απένειμαν πλατινένιο δίσκο.

Οι συντελεστές του δίσκου Θάνος Παπανικολάου, Δημήτρης Τσάφας, Σταύρος Σταύρου και ο Stan με την ομάδα του Icon Music, που αποτελείται από τους Μάνο Δεδεβέση, Πάνο Βλαθακούδη, Ιωσήφ Κοτσιφάκη και ο παραγωγός της Ηλίας Μπενέτος ήταν όλοι εκεί, χαρούμενοι για το αποτέλεσμα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos Emi, Μαργαρίτα Μάτσα, είπε πως «Πέρασαν σχεδόν 14 χρόνια από τη μέρα που η Πέγκυ Ζήνα έγινε ‘’παιδί’’ της Minos-Εmi. Έχουμε ζήσει δίπλα της μόνο ευτυχισμένες στιγμές, καθώς κάθε album της, είναι 10 έως σήμερα, περιελάμβανε τραγούδια που αντέχουν στο πέρασμα των χρόνων, άγγιζαν κι αγγίζουν τις ψυχές μας , γινόντουσαν πλατινένια , γινόντουσαν αγαπημένα μας τραγούδια!
Η φωνή της, γνήσια λαϊκή που ξεχωρίζει, δεν την μπερδεύεις με καμία άλλη φωνή και οι live εμφανίσεις της αποδεικνύουν πως αυτό το κορίτσι έχει ένα φωτεινό μέλλον μπροστά της κι αυτό γιατί είναι εργάτρια και στρατιώτης απέναντι σ΄ αυτό που αγαπάει !!!

Έτσι υποδεχτήκατε και την καινούρια της δουλειά με αγάπη και σήμερα γιορτάζουμε όλοι μαζί τα ‘’ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ΄΄ της Πέγκυς !
‘’Πάρα πολλά’’ επιτυχημένα τραγούδια έως σήμερα, ‘’πάρα πολλά’’ χαρίσματα μιας γυναίκας που ήμασταν μαζί της στο γάμο της , στη γέννηση του παιδιού της και θα είμαστε σε ‘’πάρα πολλά’’ όμορφα που θα έρθουν σίγουρα, γιατί της αξίζουν!!!»

Η Πέγκυ Ζήνα φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, την εταιρεία, το fan club της, το 89,8 Δρόμο fm για την υποστήριξη του, και κάλεσε τους συνεργάτες της στη σκηνή για να πουν δύο λόγια.

Μετά την απονομή η Πέγκυ παρουσίασε live όλα τα τραγούδια του δίσκου, αλλά δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει και παλαιότερες επιτυχίες της, αφού ο κόσμος που βρισκόταν στο Shamone της τις ζητούσε.
Στη σκηνή κάλεσε και τραγούδησαν μαζί της τον Χρήστο Δάντη, τον Νίκο Μακρόπουλο που ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί της την επιτυχία της και βέβαια τον Stan.

Mε την παρουσία τους την τίμησαν επίσης η Ρούλα Κορομηλά, ο Αλέξης Κωστάλας, η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πολλοί δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες της.

Share

About Author