ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 17 Μαΐου 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ELANCYL!
20 Lait Hydra energissant της Elancyl με τονωτικό εκχύλισμα Guarana, έλαιο Καρθάμου και Υαλουρονικό οξύ σας περιμένουν!

Κάντε like & share την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε στην σελίδα του ΑΚΡΟΑΜΑ 946 στο facebook και μπειτε στην κλήρωση που θα γίνει στις 27 Μαΐου!
Καλή επιτυχία!!!

Lait Hydra energissant από την Elancyl και χαρίστε στο σώμα σας ασύγκριτη τόνωση και ενέργεια!

Για περισσότερα από 40 χρόνια η ELANCYL είναι η καινοτόμος και εξειδικευμένη μάρκα στο αδυνάτισμα, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη φροντίδα του σώματος.
Πάντα στην κορυφή, η ELANCYL ανοίγει το δρόμο με μοναδικές καινοτόμες και αποτελεσματικές συνθέσεις .

Στην προσπάθειά μας να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε ένα όμορφο και νεανικό σώμα βάζουμε την έρευνα και την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία της ομορφιάς σας.
Γιατί, όταν η επιστήμη μιλάει τη γλώσσα του σώματος όλα γίνονται εφικτά.

To Eνυδατικό γαλάκτωμα Lait Hydra energissant της Elancyl με τονωτικό εκχύλισμα Guarana, έλαιο Καρθάμου και Υαλουρονικό οξύ χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και τονωτική φροντίδα που αναδεικνύει όλη τη λάμψη και την ομορφιά του σώματός σας! Το δέρμα σας είναι απόλυτα ενυδατωμένο, λείο και απολαμβάνει μια απολαυστική αίσθηση δροσιάς.

Αποτελεί το ιδανικό συμπληρωματικό προϊόν στην αγωγή αδυνατίσματος!
Αποκτήστε το!


Όταν η επιστήμη μιλάει τη γλώσσα του σώματος όλα γίνονται εφικτά…

Slim Design από την Elancyl
-Ποτέ δεν είναι αργά για να ξανασχεδιάσετε τη σιλουέτα σας….
Το νέο Slim Design της Elancyl, του ειδικού στο αδυνάτισμα από το 1971, ενισχυμένο με ένα καινοτόμο σύμπλεγμα καφεΐνης 3D συγχρονίζεται με τους βιορυθμούς αδυνατίσματος και καταπολεμά ακόμα και την πιο επίμονη κυτταρίτιδα! Μία νέα επανάσταση στο αδυνάτισμα που δίνει λύση εκεί που κανείς άλλος δεν μπορεί….. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα από την 7η ημέρα!
-Αυτό το καλοκαίρι υπάρχει τρόπος να στείλεις την κυτταρίτιδα διακοπές και να σταματήσεις να φοβάσαι να βάλεις μπικίνι. Αν λοιπόν έχεις ήδη αποφασίσει σε ποια παραλία θα είσαι σε λίγους μήνες, μην ξεχάσεις στη βαλίτσα σου να έχεις το νέο Slim Design της Elancyl. Μετά από 10 χρόνια έρευνας η Elancyl ειδική στο αδυνάτισμα από το 1971, δημιούργησε ένα προϊόν με σύμπλεγμα καφεΐνης 3D που δρα σε 3 επίπεδα: 1)αποδεσμεύει τα λιπίδια 2) αποσυμφορεί τους ιστούς και 3)βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας.
-Έχεις ακούσει ότι ο καφές βοηθάει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας; Με τη Elancyl που είναι άλλωστε ο ειδικός στο αδυνάτισμα από το 1971, NAI! Μετά από 10 χρόνια έρευνας οι ερευνητές μας δημιούργησαν το Slim Design ενισχυμένο με ένα καινοτόμο σύμπλεγμα καφεΐνης 3D. Δοκίμασέ το και θα δεις το δέρμα σου να ξυπνά κάθε μέρα όλο και πιο ανανεωμένο, πιο αδύνατο, απαλλαγμένο ακόμα και από την πιο επίμονη κυτταρίτιδα.
[Σύμπλεγμα Καφεΐνης]3D. Πρώτο σύμπλεγμα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ικανό να στοχεύσει στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας σε 3 διαστάσεις: αποδέσμευση των λιπών, αποσυμφόρηση και ελαστικότητα του δέρματος! Έτσι η κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα από την 7η ημέρα είναι γεγονός!

Share

About Author