ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 23 Μαΐου 2016

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Όσα Νιώθω».

Μετά από τρία επιτυχημένα άλμπουμ («Μάλλον Κάτι Ξέρω», «Παιδί Γενναίο», «Δεύτερη Φορά») και πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης επανέρχεται στα ράφια των δισκοπωλείων με τον πιο πολυσυλλεκτικό δίσκο της καριέρας του.

Οι τεράστιες επιτυχίες «Το Συμπέρασμα», η οποία παρέμεινε στο νούμερο ένα του ελληνικού airplay chart επί 13 εβδομάδες και το πρόσφατο «Τα Κατάφερες» με την ολοένα ανοδική πορεία, έχουν βάλει στο κλίμα για το νέο CD του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον καλύτερο τρόπο.

Δεκατρία τραγούδια, δεκατρείς επιτυχίες που επέλεξε ο Κωνσταντίνος Αργυρός γίνονται ένα κάτω από την ονομασία «Όσα Νιώθω», δημιουργώντας ένα άλμπουμ που δεν απογοητεύει κανέναν.

Τους συντελεστές, τους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν και έδωσαν τα τραγούδια, συνθέτει μία αχτύπητη ομάδα ονομάτων από καταξιωμένους δημιουργούς και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Δύο κορυφαία δίδυμα δημιουργών, το καθένα στη δική του εποχή με τις δικές του πολύ μεγάλες διακρίσεις, αποτελούν αναμφίβολα την κορωνίδα των υπογραφών. Ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς εμπιστεύονται ένα τραγούδι στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον τραγουδιστή μετά το δίσκο «Δεύτερη Φορά».

Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς δίνει τους στίχους του σε ένα κομμάτι με τη μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης γράφει στίχους στις μελωδίες του Γιάννη Φρασέρη.

Δύο ανερχόμενοι και υποσχόμενοι συνάδελφοι του Κωνσταντίνου Αργυρού κλέβουν την παράσταση με τα τραγούδια τους, επιφυλλάσοντας ίσως τις δυνατότερες επιτυχίες που θα αναδείξει το CD. Είναι ο Λευτέρης Κιντάτος που γνωρίσαμε από το πρώτο «The Voice» και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προχωρά με σιγουριά στην επαγγελματική σταδιοδρομία του και κάνει πραγματικότητα μία εξαιρετική και δυνατή δισκογραφική δουλειά που περιέχει όσα ήθελες να ακούσεις από εκείνον σε αυτό το επίπεδο και ατελείωτες μεγάλες επιτυχίες.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Share

About Author