ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 07 Ιουλίου 2023
Ελένη Φουρέιρα x Display – «Kolima»
Το νέο hit της κορυφαίας pop star κυκλοφορεί!

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το νέο της hit single και, σίγουρα, θα πάθουμε… «Κόλλημα» με ακόμα ένα της τραγούδι!
Το «Κolima», στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα συνεργάζεται με τον Display, αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από ένα εντυπωσιακό και super χορευτικό act της Ελένης Φουρέιρα στα φετινά Mad VMA, όπου έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης εδώ και 10 χρόνια που απέσπασε 3 βραβεία στην ίδια διοργάνωση (κέρδισε τα Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης Ποπ, Viral Τραγούδι Της Χρονιάς και Video Της Χρονιάς).
Το νέο single, που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records, έρχεται περίπου ένα μήνα μετά το hit «Oh Mami», που έχει γίνει χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις και κατέκτησε τα top trends στο YouTube όπου μετρά πάνω από 3,1 εκατομμύρια views. Παράλληλα, το «Kolima» έρχεται λίγες ημέρες μετά το νέο ρεκόρ της Ελένης Φουρέιρα, που με το «Fuego» έγινε η πρώτη καλλιτέχνης της ελληνικής δισκογραφίας που ένα τραγούδι της ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.
Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ συνεχίζει τη μεγάλη της περιοδεία «Reborn Tour», σε Ελλάδα και εξωτερικό, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο σε κάθε σταθμό της.
Βρείτε το «Kolima» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3XEFV4C

 

Share

About Author