ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ — 07 Ιουλίου 2023

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Θοδωρής Φέρρης και η Panik Platinum γιόρτασαν τις χρυσές και πλατινένιες επιτυχίες του δίσκου «Άλλη Μια Εμπειρία».


Την απονομή έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, με τον Θοδωρή Φέρρη να παραλαμβάνει τις πλατινένιες και χρυσές πλακέτες φανερά συγκινημένος και χαρούμενος και να ευχαριστεί τη δισκογραφική του εταιρεία, τους δημιουργούς, τους συνεργάτες του και το κοινό. «Σας ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και την αγάπη που λαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το «Άλλη Μια Εμπειρία» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, διαφόρων δημιουργών, μεταξύ των οποίων τα «Τέρμα», «Άλλη Μια Εμπειρία», «Φταίω Και Εγώ», «Ζήσε Τη Στιγμή», «Χίλια Κομμάτια», «Παρασκευή», «Στάσου Λίγο», «Κάψε» και «Αυτό Που Ήθελα», τραγούδια τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.


Πλακέτες απονεμήθηκαν στους δημιουργούς των τραγουδιών, καθώς και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ως ευχαριστήριο για τη στήριξή τους.
Παρόντες στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Nalu», έναν χώρο όπου ο Θοδωρής Φέρρης έχει αφήσει εποχή με τις live εμφανίσεις του στο παρελθόν, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, ήταν συνάδελφοι, άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής και των ραδιοφώνων, καθώς και φιλικά και συγγενικά πρόσωπα.
Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν η Josephine, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη στο «Posidonio», ο Νίνο, ο Νίκος Απέργης, ο Νικηφόρος, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Πάνος Καλλίδης, η Ματίνα Ζάρα, ο Χρήστος Τσιλόπουλος, η Foxy Lee, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης και ο STEVE ONEMANSHOW. Επίσης, παρόντες ήταν διευθυντές ραδιοφωνικών σταθμών και πλήθος ραδιοφωνικών παραγωγών, καθώς επίσης και η μητέρα του Θοδωρή Φέρρη, φίλοι κι αγαπημένα του πρόσωπα.


Θέλοντας να ευχαριστήσει για την αγάπη και την υποστήριξη, ο Θοδωρής Φέρρης «έκλεισε» τη βραδιά ερμηνεύοντας με τον μοναδικό του τρόπο τις μεγάλες επιτυχίες του, σ’ ένα live – έκπληξη

Share

About Author