ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 06 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ || ΑΚΡΟΑΜΑ 946
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ || ΚΑΙΩ ΕΣΕΝΑ

Το δεύτερο single που θα ακούσουμε, πριν την επίσημη κυκλοφορία του album, είναι το «Καίω εσένα», σε μουσική Στάθη Δρογώση και στίχους Νίκου Μωραϊτη.
Χάρις Αλεξίου«Τα όνειρα γίνονται πάλι»Νέο album
Κυκλοφορεί στις 13 Οκτωβρίου από τη Heaven
«Τα όνειρα γίνονται πάλι» είναι ο τίτλος της νέας πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς της Χάρις Αλεξίου,που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 13 Οκτωβρίου από τη Heaven.
Μία φράση πολύ γνώριμη, που σιγοτραγουδήσαμε καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού,καθώς προέρχεται από τους στίχους του πρώτου τραγουδιού που κυκλοφόρησε ως προπομπός του album.
To «Ένα φιλί», σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη και μουσική του Rous,
ένα τραγούδι που κυριολεκτικά κατέκτησε τις καρδιές όλων μας από την πρώτη στιγμή.Στο σημείωμα που συνοδεύει το νέο της album, η Χάρις Αλεξίου περιγράφειτον τρόπο με τον οποίο «τα όνειρα είχαν ξυπνήσει πάλι … αβίαστα και τρυφερά … ήσυχα και εύκολα».
Τα 'ύφαναν' με μελωδίες και λόγια οι δημιουργοί που υπογράφουν τα νέα τραγούδια του album.Ο Νίκος Μωραϊτης, που υπογράφει τους στίχους σε όλα τα τραγούδια, ενώ είχε και την επιμέλεια της παραγωγής,ο Rous, ο Στάθης Δρογώσης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη που έγραψαν τις μελωδίες.
Μία ομάδα δημιουργών της νέας γενιάς με τους οποίους η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται για πρώτη φορά.Ανάμεσά τους, και μία δική της δημιουργία, το τραγούδι με το οποίο 'ανοίγει' ο δίσκος.Στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκαν οι μουσικοί, οι ηχολήπτες, οι ενορχηστρωτές στα studio.Και κάπως έτσι «Τα όνειρα γίνονται πάλι»… ένας νέος δίσκος από τη σπουδαία ερμηνεύτρια,
η οποία, όπως δήλωσε και πρόσφατα σε μία συνέντευξή της, «είναι ένα κλείσιμο ματιού στο κοινό».
Ένα album σημερινό, με τραγούδια εσωτερικά αλλά και εξωστρεφή,
τραγούδια που εμπεριέχουν μνήμες αλλά και που συνθέτουν νέες εικόνες,
όνειρα που έγιναν έντεκα τραγούδια.Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλλος.

Share

About Author