ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 26 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Συντονιστείτε στο ΑΚΡΟΑΜΑ 946 και κερδίστε μοναδικά δώρα από την MLS!
2 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 MLS iQTab ATLAS με 7” οθόνη και δώρο το MLS Destinator Talk&Drive

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό κάνε like στο Ακρόαμα 94,6 Σέρρες / Akroama 94,6 Serres και κοινοποίησε την εικόνα του διαγωνισμού!

*Η Κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Άννας Θεοφίλου.(11:00-13:00)

MLS iQTab® Atlas
Ήρθε και σας πάει όπου θέλετε
Και tablet και πλοηγός! Ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει τόσο με τις δυνατότητες, όσο και με την εμφάνισή του, αφού συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, καινοτόμες λειτουργίες, αξιοπιστία και μοναδικό στυλ.
Προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε οθόνη 7” με το MLS Destinator Talk&Drive για να μη χάνεσαι ποτέ!
Αυτό το λεπτό και ελαφρύ tablet σας επιτρέπει πραγματικά να περηφανευτείς για το στυλ σου! Το MLSiQTab Atlas® μπορεί να σε συνοδεύει παντού! Πολύ ελαφρύ (268γραμ) , λεπτό (μόλις 9 χιλ), με οθόνη αφής IPS 600×1024 7 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, με μνήμη 8GB, 1 MP μπροστινή κάμερα και 5 MP πίσω κάμερα για φανταστικές φωτογραφίες και με μπαταρία τύπου Li-Ion 2700mAh. Ώρες χρήσης 3ώρες αναπαραγωγή βίντεο, 3,3 ώρες αναπαραγωγή μουσικής και έως 200 ώρες χρόνος αναμονής.
Επιπλέον, τo MLS iQTab Atlas® σου συστήνει την προσωπική σου βοηθό, τη MAIC ( MLS Artificial Intelligence Center ) απλά της μιλάς και αυτή σε καταλαβαίνει:
Γράφει email για εσένα, βρίσκει το αγαπημένο σου τραγούδι στο YoutubeTM, ψάχνει στο GoogleTM, ανοίγει όποια εφαρμογή ή λειτουργία επιθυμείς, βρίσκει τα κοντινότερα σε εσένα φαρμακεία, νοσοκομεία, βενζινάδικα, τράπεζες και μπορεί να σε πλοηγήσει σε αυτά.
www.mls.gr

Share

About Author