ΔΙΑΦΟΡΑ — 25 Αυγούστου 2020

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από μια πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μια πολύ γλυκιά μαμά και πάντα φροντίζει να βάζει σε προτεραιότητα την οικογένεια και τα δυο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της που έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα σε αντίθεση με τον μικρότερο γιο της με τον οποίο έχουμε δει ελάχιστα κοινά στιγμιότυπα.

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να του στείλει και δημόσια τις ευχές της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

«Σα σήμερα πριν 13 χρόνια!!! Ήρθε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο πλάσμα! Σε αγαπώ παιδί μου!» είναι τα λόγια με τα οποία η Δέσποινα Βανδή συνόδευσε τη φωτογραφία.

Η Δέσποινα Βανδή έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την καλύτερη παρέα, την κόρη της, Μελίνα.

Υστερα από έναν δύσκολο χειμώνα εξαιτίας του κορωνοϊού αλλά και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Δέσποινα Βανδή χαλαρώνει απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Στις τελευταίες φωτογραφίες της που ανέβασε στο Instagram, ανέμελη και ξέγνοιαση από την παραλία, διακρίνεται η ίδια και η κόρη της, Μελίνα, η οποία συνοδεύει τη μητέρα της πάντα και παντού!

Share

About Author