ΔΙΑΦΟΡΑ — 29 Νοεμβρίου 2022

Tο καινοτόμο χρώμα εσωτερικής χρήσης με 0% συντηρητικά ISOMAT ZERO PAINT ανακηρύχτηκε Προϊόν της Χρονιάς 2022 στην κατηγορία “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” από το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού “Mαστορέματα”, τους επισκέπτες του site mastoremata.gr και την κριτική επιτροπή του περιοδικού.

Η βράβευση της εταιρίας μας για το προϊόν αυτό έγινε στα πλαίσια του Συνεδρίου «DIY & Home Improvement» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό «Μαστορέματα». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ISOMAT η Marketing Director της εταιρείας, Ιωάννα Τζιρίτη.

Ευχαριστούμε το περιοδικό «Μαστορέματα» για την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης και το καταναλωτικό κοινό για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του στα προϊόντα μας. Η ISOMAT δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης, με σκοπό το σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων, φιλικών προς το περιβάλλον και το χρήστη.

Το ISOMAT ZERO PAINT:

  • είναι ένα νέο, καινοτόμο χρώμα εσωτερικής χρήσης χωρίς καθόλου συντηρητικά και με την αυστηρότερη γερμανική οικολογική πιστοποίηση Blue Angel.
  • Δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά που το καθιστά κατάλληλο για όσους παρουσιάζουν αλλεργίες στα φρεσκοβαμμένα χρώματα, που δημιουργούνται συνήθως από τις ισοθειαζολινόνες, τα πιο κοινά συντηρητικά των πλαστικών χρωμάτων.
  • Εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου καθώς είναι πιστοποιημένο και με Indoor Air Comfort Gold, που αποτελεί την πιστοποίηση με τα πιο αυστηρά κριτήρια για τις εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων(VOCs).
  • Έχει εξαιρετική καλυπτικότητα και αντοχή στο πλύσιμο. Είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α.Η ISOMAT, έχοντας ως στόχο της να συμβάλλει ενεργά σε ένα βιώσιμο μέλλον, δημιουργεί ολοένα και περισσότερα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τους χρήστες.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author