ΔΙΑΦΟΡΑ — 27 Ιουνίου 2017

Αρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ 2017-2018. Σεντόνι, τσεκ. Ύμνος, τσεκ. Ομάδες που οι περισσότεροι δε γνωρίζουν τα ονόματά τους για πρώτο προκριματικό, τσεκ!

Όχι μην αγχώνεστε. Δεν έχει νέο κύμα κακοκαιρίας. Απλά από την Τρίτη αρχίζει το νέο Τσάμπιονς Λιγκ! Εντάξει μπορεί να μην δούμε το Μέσσι και το Ρονάλντο ακόμα στην διοργάνωση, αλλά μια Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα την έχουμε. Αντε βάλτε και λίγο Φινλανδία που τόσο αγαπάμε τα καλοκαίρια και "έκλεισε" και η Τρίτη.

Δες Δωρέαν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Τσάμπιονς Λιγκ 2017-2018. Προσδεθείτε, απογειωνόμαστε! Πρώτη μέρα προκριματικών. Ο ύμνος (δε τσαααμπιονς κλπ) θα παίξει σε χώρες που δεν παίζει συχνά. Αρμενία, Νήσοι Φερόε, Ουαλία, Μάλτα. Τέσσερα παιχνίδια για τον πρώτο προκριματικό γύρο. Και μπορεί να μην υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για το τρανζίσιον της Αλασκέρτ ή την επιθετική ανάπτυξη της Ινφονέτ Ταλίν, όμως η "μαγεία" αυτών των ομάδων είναι αναντικατάστατη. 

Κατά τ' άλλα, έχουμε λίγο Φινλανδία με δυο ματς (στις 18:30) που πάντα μας κρατάει παρέα τα καλοκαίρια (ποιος να το περίμενε πως με 40 βαθμούς, η καλύτερη ποδοσφαιρική παρέα θα είναι η Φινλανδία των πάγων), ενώ βάζουμε και λίγο Αργεντινή στο πρόγραμμα. Τέσσερα ματσάκια στις 23:00 για να κλείσει δυναμικά η μέρα.

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author