ΔΙΑΦΟΡΑ — 13 Ιουλίου 2017

Ο Πανιώνιος επιστρέφει στα… ευρωπαϊκά σαλόνια αντιμετωπίζοντας την Γκόριτσα από τη Σλοβενία

Η στιγμή που όλοι περίμεναν στη Νέα Σμύρνη έφτασε! Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα το κάνει την Πέμπτη υποδεχόμενος τη Γκόριτσα (Σλοβενία) για το πρώτο ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Εuropa League. Σε αυτήν τη φάση συμμετέχουν, επίσης, και τρεις κυπριακές ομάδες: ο Απόλλων Λεμεσού, η ΑΕΚ Λάρνακας και η ΑΕΛ Λεμεσού, με το κουπόνι να περιέχει συνολικά 32 αγώνες για το συγκεκριμένο γύρο των προκριματικών. Από εκεί και πέρα, αγώνες έχουμε για το Gold Cup, το Copa Sudamericana, την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και τη δεύτερη της Αργεντινής.

Δες τα πάντα για τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Tεράστιο είναι το κουπόνι μας ελέω Εuropa League και όπως είπαμε το μεγάλο γεγονός της ημέρας είναι η επιστροφή του Πανιωνίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η "πλατεία", λοιπόν, πρόκειται να νιώσει ξανά μεγάλες στιγμές, καθώς οι "κυανέρυθροι" εξαργυρώνουν την πολύ καλή περσινή τους σεζόν με το εισιτήριο για τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League. Eκεί θα αντιμετωπίσουν τη Γκόριτσα από τη Σλοβενία, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σίρακ από την Αρμενία με συνολικό σκορ 4-2. Οι Σλοβένοι δεν αποτελούν κάποιο ιδιαίτερο φόβητρο στο ευρωπαϊκό στερέωμα και ο σοβαρός Πανιώνιος έχει πολλές ελπίδες τόσο για τη νίκη, όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από εκεί και πέρα, σε αυτόν το γύρο υπάρχουν και τρεις κυπριακές ομάδες. Ο Απόλλων Λεμεσού θα έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην Ζάρια από τη Μολδαβία, το ίδιο και η ΑΕΛ Λεμεσού απέναντι στη Νιέντερκορν από το Λουξεμβούργο, ενώ πιο ζόρικα θα περάσει η ΑΕΚ Λάρνακας απέναντι στην Κόρκ Σίτι από την Ιρλανδία. Άλλα ενδιαφέροντα ζευγάρια αυτής της φάσης είναι τα: Μπρόντμπι – Βάασα, Βαντούζ – Οντ, Χάουγκεσουντ – Λεχ Πόζναν, Έστερσουντ – Γαλατασαράι, Σλόβαν – Λίνγκμπι, Χάιντουκ – Λέφσκι και Φερεντσβάρος – Μίντιλαντ.

Περνώντας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού (όπως το συνηθίζουμε συχνά τελευταία) βρίσκουμε το Gold Cup σε πλήρη εξέλιξη, με τον τρίτο όμιλο να ολοκληρώνει τη δεύτερη αγωνιστική. Εδώ έχουμε τις αναμετρήσεις Μεξικό – Τζαμάικα για το κυνήγι της πρώτης θέσης και Ελ Σαλβαδόρ – Κουρασάο, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. 

Συνεχίζοντας προς Λατινική Αμερική συναντάμε δύο αναμετρήσεις για τη φάση των "32" του Copa Sudamericana. Πιο συγκεκριμένα, η Νασιονάλ Ποτόσι υποδέχεται την Εστουδιάντες και η Ντεπορτίβο Κάλι αντιμετωπίζει την Τζούνιορ στον "κολομβιανό εμφύλιο". Στην Αργεντινή, τώρα, έχουμε δύο αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώνεται η 43η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας. Η Γιουβεντούδ Ουνίδα "καίγεται" για τη νίκη απέναντι στην Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν για να έχει ελπίδες παραμονής, ενώ νίκη θέλει και η Τσακαρίτα Τζ. στην έδρα της Λος Άντες για να επιστρέψει στη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Primera Division.

Tέλος, στην Βραζιλία, η 13η αγωνιστική του Campeonato Brasileiro ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα ζευγάρια είναι τα: Σάο Πάουλο – Γκοϊανιένσε, Σπορ Ρεσίφε – Σαπεκοένσε, Φλαμένγκο – Γκρέμιο, Αβάι – Κοριτίμπα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author