ΔΙΑΦΟΡΑ — 30 Αυγούστου 2017

Χαλαρή Τετάρτη πριν την "καταιγίδα" του ευρωμπάσκετ και των προκριματικών του μουντιάλ της Πέμπτης!

Για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο. Τετάρτη το πρόγραμμα της ημέρας είναι αρκετά φτωχό, αλλά! Υπάρχει πάντα ένα μεγάλο "αλλά". Έρχεται στο κατάλληλο τάιμινγκ αυτή η μίνι-διακοπή αφού από την Πέμπτη έρχονται τόσα πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μας που πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και σκέψη!

Μάθε για τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως λίγο με τη σειρά. Καταρχάς για την Τετάρτη τα κουκιά είναι μετρημένα. Πολύ μετρημένα. Ένα ματς κυπέλλου (Βέροια – Αιγινιακός), κάτι κύπελλα σε Ισπανία και Τουρκία σε πρώιμα όμως στάδια κι έτσι οι ομάδες που συμμετέχουν είναι άγνωστες ακόμα και τέλος. Ησυχία. Η νηνεμία πριν την καταιγίδια. Γιατί από Πέμπτη έχουμε πραγματική καταιγίδα.

Ευρω-καταιγίδα για την ακρίβεια. Στο ποδόσφαιρο έχουμε τα προκριματικά για το μουντιάλ με την εθνική ομάδα να παίζει πρώτα με Εσθονία και μετά με Βέλγιο, αμφότερα τα παιχνίδια στο "Γ. Καραϊσκάκης" έχοντας μια "χρυσή" ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου! 

Στο άλλο μεγάλο σπορ, (ή στο εθνικό μας σπορ όπως πολλάκις το αποκαλούμε μετά από -συχνές- μεγάλες επιτυχίες) το μπάσκετ, έχουμε την έναρξη του ευρωμπάσκετ. Η εθνική μας ομάδα, σαν άλλος "Οδυσσέας" κι αφού περιπλανήθηκε στα νησιά της "προετοιμασίας χωρίς προπονητή" της "Αντετοκούνμπιας αποχώρησης"  και φυσικά στο "μπουνιές στο Κάραβελ" φτάνει επιτέλους στην "Ιθάκη" της. Στο τζάμπολ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο ομιλος της Εθνικής μας θυμιζω ότι θα γίνει στο Ελσίνκι. Αν προκριθεί θα πάει στα νοκ-άουτ παιχνίδια της Τουρκίας. Ο Κώστας Μίσσας έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την εθνική μας στο τουρνουά κι όπως είπαμε μόνο εύκολα δεν ήταν τα πράγματα ως τώρα. Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της (Αντετονκούμπο) και κυρίως με μετριότατες εικόνες στα φιλικά. Απέναντί της, ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η Γαλλία, η πάντα "μπασκετική" Σλοβενία, η Πολωνία η Φινλανδία και η ανεβασμένη Ισλανδία.

Πάρτε μια ανάσα, γιατί από Πέμπτη αρχίζουν πολλά!

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author