ΔΙΑΦΟΡΑ — 24 Οκτωβρίου 2017

Ναι μεν έχουμε αρκετή δράση κι αυτή την Τρίτη, αλλά όχι τη …γνωστή! Αντί για Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε κύπελλα, μια εμβόλιμη αγωνιστική κι Ευρωλίγκα!

Άρχισε μια ακόμη εβδομάδα, άρχισε ένα νέο πρόγραμμα για τα αθλητικά δρώμενα. Σε διαφορετικό μήκος κύματος θα κινηθούμε αυτές τις μέρες, αφού δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο πρόγραμμα. Αντ' αυτού θ' ασχοληθούμε με κύπελλα, αλλά και εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία! "Κερασάκι στην τούρτα" το μπάσκετ, αφού η Ευρωλίγκα ξέροντας πως δεν έχει Τσάμπιονς Λιγκ, έχει βάλει διπλή αγωνιστικη στο πρόγραμμα της εβδομάδας!

Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα;

Ας αρχίσουμε όμως με τον ποδόσφαιρο. Στα εγχώρια δρώμενα, έχουμε αγωνιστική για το κύπελλο ελλάδος. Ως γνωστόν, σε αυτή τη φάση έχουμε ομίλους και τώρα θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική. Για την Τρίτη έχουμε πέντε αγώνες. Από τους "μεγάλους" παίζει ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (17:15). Εύκολο θεωρητικά ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός των "χιλίων προβλημάτων" δεν έχει εύκολα παιχνίδια πλέον. Τα υπόλοιπα ματς είναι Κέρκυρα – Σπάρτη, Γιάννινα – Παναιγιάλειος, Λεβαδειακός – Αιγινιακός, Λαμία – Καλλιθέα. 

Αγώνα πρωταθλήματος έχουμε μόνο στην Ιταλία. Κι εκεί έναν. Η Ίντερ μετά την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της πρωτοπόρου, Νάπολι, υποδέχεται τη Σαμπντόρια με σκοπό να βρεθεί έστω και για λίγες ώρες μόνη πρώτη. Ψυχολογικά είναι μεγάλη υπόθεση κάτι τέτοιο, ειδικά για μια ομάδα που είναι σε φάση "ανοικοδόμησης" όπως η Ίντερ του Σπαλέτι. Αλλά και η Σαμπντόρια δεν δείχνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. 

Στην Αγγλία έχουμε Λιγκ Καπ. Καραμπάο Καπ όπως λέγεται φέτος. Η διοργάνωση που συνήθως "σνομπάρουν" οι μεγάλοι. Στα προημιτελικά έχουμε φτάσει (αισίως) και πλην της Λίβερπουλ, όλοι οι υπόλοιποι "μεγάλοι" έχουν προκριθεί. Η Γιουνάιτεντ παίζει στην έδρα της Σουόνσι, η Άρσεναλ και η Σίτι έχουν πιο εύκολο (θεωρητικά) έργο, αφού υποδέχονται Νόριτς και Γουλβς αντίστοιχα. Η Λέστερ υποδέχεται τη Λιντς, η Μπόρνμουθ παίζει με τη Μίντλεσμπρο και η Μπρίστολ Σίτι φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Παιχνίδια μεταξύ ομάδων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, άρα το επίπεδο είναι ανεβασμένο. 

Στην Ισπανία μια απ' τα ίδια. Κόπα Ντελ Ρέι. Όλες σχεδόν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν ματς με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς. Εκτός από τη Χετάφε και την Αλαβές. Αυτές θα παίξουν μεταξύ τους. Η Μπαρτσελόνα πάει στην έδρα της Μούρθια, η Σεβίλλη θα βρει ευκαιρία να συμμαζευτεί παίζοντας στην Καρταχένα, η ανεβασμένη Βαλένθια πάει στην έδρα της Σαραγόσα, η Μάλαγα φιλοξενείται στη Νουμάνθια και η Μπέτις παίζει με την Κάντιθ. 

Παρόμοια η κατάσταση και στη Γερμανία με τα ματς για τη φάση των "32". Η Σάλκε πάει στη Βέχεν, η Λεβερκούζουν παίζει με την Ουνιόν Βερολίνου, η Γκλαντμπαχ φιλοξενείται στο Ντίσελντορφ απ' τη Φορτούνα, η Άιντραχτ παίζει στην έδρα της Σβέινφουρτ, η Μάιντζ υποδέχεται τη Χόσταϊν Κιλ και η Μπορούσια πάει στο Μαδεμβούργο. 

Στη Γαλλία έχουμε Λιγκ Καπ. Λιγότερα ματς. Δυο τον αριθμό. Η Καέν πάει στην έδρα της "διψασμένης" Λοριάν και η Γκινγκάμπ υποδέχεται τη Μονπελιέ. Ωραίο ματς αυτό. Θέλουν ν' αποδείξουν πράγματα αμφότερες.

Όπως είπαμε όμως, αγωνιστική έχουμε και σττο μπάσκετ. Ευρωλίγκα για την ακρίβεια. Ο Ολυμπιακός πάει στο Ισραήλ να παίξει με τη Μακάμπι (21:05). Δύσκολο ματς. Η Μακάμπι δείχνει ανεβασμένη φέτος και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το "δεξί" στα εκτός έδρας ματς του. Στα υπολοιπα τρια ματς, η Κίμκι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, η Μπαρτσελόνα τη Ζαλγκίρις του Σάρας και η Ρεάλ Μαδρίτης το ανεβασμένο Μιλάνο. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

 

 

 

 

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author