ΔΙΑΦΟΡΑ — 29 Οκτωβρίου 2017

Κυριακή πριν από Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Απουσία μεγάλων ομάδων από το πρόγραμμα. Αν όμως το κοιτάξεις με μια δεύτερη ματιά, θα καταλάβεις ότι αυτό από μόνο του δε λέει και πολλά!

Μια ακομα Κυριακή έφτασε και μάλιστα Κυριακή πριν από εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Το τι σημαίνει αυτό το ξέρουν καλά όλοι. Οι μεγάλες ομάδες έχουν παίξει από το Σάββατο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μέρα δεν έχει ωραία ματς για ν' ασχοληθούμε!

Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος;

Στην Σούπερλιγκ έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Στις 19:30 ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη, την ΑΕΚ. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να ξανανέβουν ψηλά στη βαθμολογία και ο αγώνας αυτός είναι η ιδανική ευκαιρία. Η ΑΕΚ που δείχνει να περνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα, απόρροια και των πολλών αγώνων αυτή την περίοδο, θέλει να φύγει "αλώβητη" από μια πολύ δύσκολη έδρα. Νωρίς το μεσημέρι, ο πρωτοπόρος Ατρόμητος πάει στην έδρα της Ξάνθης. Μοιάζει δύσκολο να φύγει από κει με τους τρεις βαθμούς, αλλά ο φετινός Ατρόμητος δείχνει ικανός για όλα! Η Λαμία υποδέχεται τον Πλατανιά και ο Παναιτωλικός τον Απόλλων Σμύρνης. 

Στην Ιταλία, έχουμε τα περισσότερα παιχνίδια κι αυτή την Κυριακή. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σέρειε Α λοιπόν, έχουμε επτά ματς. Η πρωτοπόρος Νάπολί υποδέχεται τη Σασουόλο, ενώ η Λάτσιο που έχει κάνει μια απίστευτη πορεία ως τώρα, πάει στην έδρα της Μπενεβέντο. Εύκολα θεωρητικά ματς για τα φαβορί. Τ' άλλα ματς είναι Κροτόνε – Φιορεντίνα, Ουντινέζε – Αταλάντα, Σαμπντόρια – Κίεβο, Σπαλ – Τζένοα, Τορίνο – Κάλιαρι. 

Στην Ισπανία, η πρωταθλήτρια Ρεάλ πάει στην έδρα της Χιρόνα. Πριν λίγες μέρες δυσκολεύτηκε να σκοράρει απέναντι στη Φουνλαμπράντα για το κυπελλο, αλλά ο Ζιντάν βρήκε ευκαιρία να ξεκουράσει όλους τους βασικούς του. Τώρα πάνε ξεκούραστοι να "κάνουν το καθήκον τους". Νωρίς το μεσημέρι (13:00) η Σοσιεδάδ πάει στη Μαδρίτη να παίξει με τη Χετάφε. Η Εϊμπάρ υποδέχεται τη Λεβάντε και ψάχνει μια ευκαιρία για ένα restart μέσα στη σεζόν, ενώ το βράδυ η Μάλαγα του Μίτσελ που παραμένει σε αβέβαιη θέση όσον αφορά το μέλλον του, υποδέχεται τη Θέλτα. Πριν λίγες μέρες έχασαν από τη Νουμάνθια για το κύπελλο και ο Ισπανός τεχνικός τα "έχωσε" στους παίκτες του. Τώρα δείχνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση αν δεν κερδίσει πάλι. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον υποδέχεται τη Σαουθάμπτον και η Λέστερ την Έβερτον. Σαφώς και μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το ματς στο "King's Power Stadium" αφού η Έβερτον μόλις απέλυσε τον Κούμαν και η αντίδραση σε αυτή την εξέλιξη αναμένεται έντονα. Μην ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (η Έβερτον είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού)!

Στη Γαλλία, έχουμε τρια ματς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζει το Λιλ – Μαρσέιγ. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα παίξει απέναντι στην πρώην ομάδα του και μάλιστα η ανάγκη νίκης είναι τόσο μεγάλη για τον ίδιο που κάνει το ματς ακόμα πιο ιδιαίτερο. Η Μαρσέιγ κι αυτή δεν έχει βρει ακόμα το επίπεδο που θέλει ο Γκαρσιά, αλλά τουλάχιστον βαθμολογικά τα πηγαίνει καλύτερα. Νωρίτερα, η Τουλούζ υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν σ' ένα ματς που αν οι "στεφανουά" χάσουν, ο Ισπανός προπονητής τους, Όσκαρ Γκαρσία, μπορεί να αποχαιρετήσει. Το μεσημέρι (16:00) η Λυών φιλοξενεί τη Μετς. Φαβορί η Λυών, αλλά η νεανική ομάδα του Ζενεζιό μοιάζει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Τέλος, στη Γερμανία η Βέρντερ φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ και η Στουτγάρδη υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Μπορεί τα ονόματα των ζευγαριών να μη μοιάζουν εντυπωσιακά, όμως η σημασία των αγώνων ειναι μεγάλη, αφού πρόκειται για ομάδες με στόχο να μείνουν στην κατηγορία (ως φαίνεται). Θα έχει μεγάλη σημασία στο τέλος της ημέρας, το αποτέλεσμα αυτών των αγώνων. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author